Workshop aanbod zomer 2021

Deze zomer is het workshop aanbod op Netl Camping Kallumaan in Flevoland. We bieden 4 verschillende workshops aan allen op het Vuurtorenstrand bij de camping. Klik op de workshop hieronder en daar treft je de uitgebreidere informatie en de mogelijkheid je aan te melden.

Qigong ouder en kind

Qigong ouder en kind

Leer lopen als een schildpad, voel je sterk als een tijger of soepel als een slang. Werk aan je gezondheid, balans & weerstand en leer bewegen volgens voorgeschreven patronen. Qigong is niet aan leeftijd of conditie gebonden. Leuk voor ouder met kind!

Kids Kung Fu Kallumaan Qidynamic

Kids Kung Fu

Na vele trainingen in de Chinese Wudang bergen komt onze Kung Fu meester dit jaar haar ervaringen delen met de kids van Kallumaan. Waan je tijdens deze workshop even in de wereld van de eeuwenoude Chinese krijgskunsten!

Kids Tai Chi

Tai Chi bewegingen zijn langzaam, soepel en sierlijk. Het geeft ontspanning, het is leuk om te doen en je wordt er blij van. Werk aan je gezondheid, balans & weerstand en leer bewegen volgens voorgeschreven patronen.

Qigong en Tai Chi 16+

Onze Tai Chi meester komt dit jaar terug om authentieke Chinese kennis over te brengen. Zaterdag staat in het teken van Qigong, op zondag is Tai Chi te volgen. Werk aan je gezondheid, balans & weerstand en leer bewegen in een voorgeschreven patroon. Ervaar en voel zelf  wat Tai Chi en Qigong met je kan doen.